Διεκόπη για τις 18 Δεκεμβρίου στη δίκη για τη δολοφονία του Παντελή Δουρουντάκη

Για τις 18 Δεκεμβρίου δεικόπη η δίκη για τον φόνο του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη που είχε προγραμματιστεί για σήμερα Παρασκευή στο  Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Κρήτης, η οποία θα επαναληφθεί μετά από εισαγγελική έφεση σε βάρος της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Ρεθύμνου, σύμφωνα με την οποία αθωώθηκαν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 70χρονου κτηνοτρόφου.

Όπως αναφέρει το zarpanews.gr, από νωρίς κόσμος συγκεντρώθηκε στα δικαστήρια υπιστηρίζοντας την αθωότητα του κατηγορούμενου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Ρεθύμνου, ο 45χρονος βασικός κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος (6-1) καθώς θεωρήθηκε πως βρίσκονταν σε κατάσταση άμυνας.

Το χρονικό

Ήταν 7 Μαρτίου του 2018, όταν ο 70χρονος Παντελής Δουρουντάκης πήρε το αυτοκίνητό του, ένα κυπαρισσί Mitsubish Pazero, έφυγε από το σπίτι και έκτοτε κανείς δεν τον ξαναείδε.

Επί τρεις μήνες περίπου οι αρχές πραγματοποίησαν εντατικές έρευνες σε όλο σχεδόν τον νομό σε στεριά, θάλασσα και από αέρος ώστε να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα. Στις έρευνες των αρχών είχε βοηθήσει και το στίγμα τοποθεσίας από κινητό τηλέφωνο του Δουρουντάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί